Μπηχτή Παπαδόπουλου σε Κουβέλη: Για να πας από Αγ. Κωνσταντίνου στην Κουμουνδούρου, δεν χρειάζεται να περάσεις από Χ. Τρικούπη - iefimerida.gr

Μπηχτή Παπαδόπουλου σε Κουβέλη: Για να πας από Αγ. Κωνσταντίνου στην Κουμουνδούρου, δεν χρειάζεται να περάσεις από Χ. Τρικούπη

Μπηχτή Παπαδόπουλου σε Κουβέλη: Για να πας από Αγ. Κωνσταντίνου στην Κουμουνδούρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανάρτησή του στο Facebook αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ειρωνευόμενος τον Φώτη Κουβέλη έκανε την εξής ανάρτηση: «Για να πας από την Αγ. Κωνσταντίνου στην Κουμουνδούρου, δεν χρειάζεται να περάσεις από την Χαριλάου Τρικούπη. Εκτός αν έχεις χαθεί».

Ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ προφανώς εννοεί το «σχέδιο Κουβέλη», να συνεργαστεί η κεντροαριστερά και να πάει ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ομάδα των διαφωνούντων με τις επιλογές Κουβέλη συνεχίζει να αποστασιοποιείται από τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ, αφού την Παρασκευή ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός δεν παρέστη στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής με την κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία ζήτησε από τον κ. Κουβέλη να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ