Ενα αναπάντεχο πείραμα -Οδήγησαν σε ελληνικό δρόμο τηρώντας πιστά τις πινακίδες και κινδύνεψε η ζωή τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα αναπάντεχο πείραμα -Οδήγησαν σε ελληνικό δρόμο τηρώντας πιστά τις πινακίδες και κινδύνεψε η ζωή τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ομάδα από το Ηράκλειο Κρήτης, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα. Οδήγησαν από το Ηράκλειο στον Αγιο Νικόλαο, ακολουθώντας πιστά τις πινακίδες του ΚΟΚ καταγράφοντας την εμπειρία τους.

Όπως ανέφεραν, γράφει το cretalive.gr, πραγματοποίησαν έναν... νόμιμο παραλογισμό εισπράττοντας βρισιές και απειλές από άλλους οδηγούς για να αποδείξουν ότι τα όρια ταχύτητας που υπάρχουν αναφέρονται στην εποχή που στην Κρήτη κυκλοφορούσαν άμαξες, απευθύνοντας έκκληση στις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα

Στο σχετικό κείμενό τους αναφέρουν:

«Την Κυριακη 25 Μαίου 2014 πήγαμε μια βόλτα 5 αυτοκίνητα απο το Ηράκλειο Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο. Η βόλτα αυτή ηταν πειραματικού χαρακτήρα. Εφ'οσον πλέον λειτουργούν οι κάμερες στην εθνική οδό κινηθήκαμε απολύτως νόμιμα και με τις οδηγίες του ΚΟΚ. Δηλαδή δεν υπερβαίναμε τα όρια ταχύτητας αλλά δεν πατούσαμε και στην βοηθητική λωρίδα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, στην οποία επιτρέπεται να πατήσεις μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να σταματήσεις. Αποτέλεσμα ? Να διανύσουμε 64 χλμ σε 75', να δημιουργηθεί σε πολλά σημεία μποτιλιάρισμα και εκνευρισμός από τους διερχόμενους οδηγούς, σε βαθμό που να αισθανόμαστε ότι κινδυνεύουμε που οδηγούμε νόμιμα. Διορθώστε τα όρια ταχύτητας!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ