Ιδού πώς είναι να είσαι τρανσέξουαλ στην Κούβα -Ενα φωτογραφικό οδοιπορικό στο νησί με τα αλλιώτικα κορίτσια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιδού πώς είναι να είσαι τρανσέξουαλ στην Κούβα -Ενα φωτογραφικό οδοιπορικό στο νησί με τα αλλιώτικα κορίτσια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mariette Mariette Pathy Allen υπήρξε υπέρμαχος της τρανσέξουαλ κοινότητας για περισσότερα από 35 χρόνια με τη δημιουργία σχετικών ντοκιμαντέρ.

Η Allen ταξίδεψε το 2012 στην Κούβα στο πλαίσιο συμποσίου σχετικά με την ταυτότητα και τον πολιτισμό των τρανσέξουαλ που διοργάνωσε η Mariela Castro Espin, διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Σεξουαλικής Αγωγής στην Αβάνα, και κόρη του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο.

Περίεργη για τη ζωή στην Αβάνα, η Allen αποφάσισε να περάσει μια εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Κούβας και όταν η διάσκεψη τελείωσε, συναντήθηκε με δύο τοπικές trans, την Amanda και την Nomi, στο Cabaret Las Vegas.

«Είχα ένα σπάνιο προνόμιο να πηγαίνω οπουδήποτε και αν πήγαιναν» είπε ο Allen «Δεν ξέρω αν έχω ποτέ περπατήσει τόσο πολύ στη ζωή μου! Ήταν υπέροχο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ