Ρένα Δούρου για ΕΣΠΑ: Τέλος τα χρήματα για δρόμους και γέφυρες, θα τα δώσουμε σε νεανική επιχειρηματικότητα - iefimerida.gr

Ρένα Δούρου για ΕΣΠΑ: Τέλος τα χρήματα για δρόμους και γέφυρες, θα τα δώσουμε σε νεανική επιχειρηματικότητα

Ρένα Δούρου για ΕΣΠΑ: Τέλος τα χρήματα για δρόμους και γέφυρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αναλύοντας τους άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει, αποκάλυψε τα πρώτα της σχέδια για την Περιφέρεια Αττικής μετά την εκλογή της. Μιλώντας στην εκπομπή "360°" του ALPHA τόνισε πως τα χρήματα του ΕΣΠΑ θα πάνε σε νεανική επιχειρηματικότητα. «Φεύγουμε από τη λογική δρόμοι και γέφυρες, τη λογική των υποδομών, παρόλο που ακόμη δεν έχουμε τις απαραίτητες υποδομές», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε πως θα χάσει από τον Γιάννη Σγουρό: «Η μάχη στην Περιφέρεια ήταν σκληρή και περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα χάσουμε. Μια μάχη τελείωσε, ο πόλεμος τώρα θα αρχίσει. Ο Τσίπρας ήταν πιο αισιόδοξος από μένα κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά αυτή είναι η φύση του άντρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ