Οταν το Ράδιο Αρβύλα «δουλεύει» τον Ρογκάκο του ΑΝΤ1 που έκλαιγε για τον Σαμαρά και μοίραζε λεφτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν το Ράδιο Αρβύλα «δουλεύει» τον Ρογκάκο του ΑΝΤ1 που έκλαιγε για τον Σαμαρά και μοίραζε λεφτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κόντρα προκλήθηκε πριν από την δεύτερη εκλογική Κυριακή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤ1 με αφορμή δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θεωρήθηκε υπερβολικά φιλοκυβερνητικό.Το βίντεο αναδείχθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η οποία σατίρισε τον δημοσιογράφο του καναλιού Νίκος Ρογκάκο χαρακτηρίζοντας το ρεπορτάζ του έντονα φιλοκυβερνητικό με στόχο να προκαλέσει «πανικό» στους τηλεθεατές για να ψηφίσουν την Κυριακή υπερ της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης.

«O Αnt1 έπαθε Σαμαρίτιδα... Δεν διαχωρίζουμε το κανάλι μας και τα κανάλια... δεν εξαιρούμε κανέναν. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να παίξουμε αυτό το βίντεο σ' αυτή εδώ την εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Ant1... O σταθμός έχει καταλάβει ότι αν θέλει να έχει μια σατιρική εκπομπή αυτό γίνεται με ελευθερία λόγου» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τόνισε ότι το δελτίο μεταλλάχθηκε σε διαφημιστικό spot της Νέας Δημοκρατίας.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα και του ΕΣΡ κατηγορώντας το κανάλι για «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα που παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ