Ο πιο χλιδάτος γάμος της δεκαετίας στην Αθήνα -Οι δύο εφοπλιστικές οικογένειες που πάντρεψαν τα παιδιά τους και οι «υψηλοί» καλεσμένοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πιο χλιδάτος γάμος της δεκαετίας στην Αθήνα -Οι δύο εφοπλιστικές οικογένειες που πάντρεψαν τα παιδιά τους και οι «υψηλοί» καλεσμένοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπρόσωποι όλων των επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών έδωσαν το παρών το προηγούμενο Σάββατο σε ένα από τους πιο χλιδάτους γάμους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη χώρα: Των παιδιών των εφοπλιστικών οικογενειών Πετράκη και Κουρκουλή, του Θέμη και της Μάρας.

Οπως σημειώνει το Thema People ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στη βίλα της οικογένειας και η δεξίωση στο χώρο ενός παλιού εργοστασίου στην οδό Πέτρου Ράλλη που πλέον φέρει το όνομα THEMA. Η χλιδή περίσσευε... Κρίνα, παιώνιες και μπαμπού διακοσμούσαν το χώρο, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν γκουρμέ πιάτα και γαλλικά κρασιά.

Η μελαχρινή καλλονή νύφη έφτασε φορώντας νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι κορυφαίου ιταλικού οίκου. Elie Saab, Oscar De La Renta, Valentino και Giorgio Armani είχαν την τιμητική τους, αφού προτιμήθηκαν δεόντως από τις καλεσμένες.
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του θείου του γαμπρού Ανδρέα και της συζύγου του, Άννυς Πετράκη των οποίων η εκπροσώπηση έγινε από τον γιο τους Θέμη που εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύντροφο του, την fashion blogger Ναταλία Γεωργαλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα που τον έφεραν με άσχημο τρόπο στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Φωτογραφίες: Thema People

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Θέμης Πετράκης Μάρα Κουρκουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ