Οι αλλόκοτες δίδυμες που κάνουν τα πάντα μαζί -Μοιράζονται από το ίδιο τηλέφωνο μέχρι και τον ίδιο άντρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι αλλόκοτες δίδυμες που κάνουν τα πάντα μαζί -Μοιράζονται από το ίδιο τηλέφωνο μέχρι και τον ίδιο άντρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιράζονται το τηλέφωνο, το Facebook, το κρεβάτι, το φαγητό μέχρι και τον ίδιο άντρα ενώ τα τελευταία χρόνια έμειναν χώρια για μόλις 15 λεπτά.

Γνωρίστε τις Amy και Becky Glass, τις 46χρονες δίδυμες από το Λος Αντζελες των ΗΠΑ οι οποίες δηλώνουν ότι είναι ένα άτομο σε δυο σώματα. Οι δυο γυναίκες όχι μόνο μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό, αλλά δε διστάζουν να παραδεχτούν ότι μοιράζονται, όχι σχεδόν, αλλά τα πάντα. Τρώνε τις ίδιες μερίδες φαγητού, έχουν μια σελίδα στο Facebook, πίνουν το ίδιο, και -το καλύτερο;- δεν επιθυμούν σχέσεις με το άλλο φύλο γιατί όπως λένε έχουν παντρευτεί η μία την άλλη.

Οι αδελφές είναι σε τέτοιο βαθμό αχώριστες που δεν έχουν μείνει μόνες περισσότερη από μισή ώρα τα τελευταία 15 χρόνια ενώ κάποτε μοιράστηκαν τον ίδιο άντρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook ΗΠΑ κινητό Λος Άντζελες δίδυμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ