Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2,5 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2,5 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υψηλότερη τιμή της στο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., από την έναρξή της, στις 5 Μαΐου, δίνει σήμερα η κυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse RC για topontiki.gr στο πέμπτο και τελευταίο κύμα αποτελεσμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Ν.Δ. κατά 2,5% τόσο στην Πρόθεση Ψήφου όσο και στην Πρόθεση Ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει κάμψη στην Παράσταση Νίκης και ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί το προβάδισμά του στην Καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2,5 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία | iefimerida.gr 0

Αυξητική τάση των ποσοστών τους, πλην του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., εμφανίζουν μόνο η ΔΗΜΑΡ στο 2,5% (από 2%) και η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό (Βύρων Πολύδωρας, Χρήστος Ζώης), η οποία πρώτη φορά ανιχνεύεται σε ποσοστό 1% (προηγουμένως συμπεριλαμβανόταν στο Άλλο Κόμμα, το οποίο πάντως, ακόμη και χωρίς την Ένωση, εμφανίζει τελικά άνοδο κατά 0,5%, στο 2,5%, από 2% στις 14.5).

Σταθερά σε σύγκριση με το προηγούμενο κύμα αποτελεσμάτων εμφανίζονται η Χρυσή Αυγή (8,5%), οι ΑΝ.ΕΛΛ. (4%) και ο ΛΑΟΣ (1%).

Πτωτική τάση εμφανίζουν η Ελιά και το Ποτάμι στο 7% (από 7,5%), το ΚΚΕ στο 6% (από 6,5%), οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,5% (από 2%), οι Γέφυρες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 1% (από 1,5%), οι Αναποφάσιστοι στο 6% (από 6,5%) και το Λευκό / Αποχή στο 3,5% (από 4,5%).

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2,5 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ