Επιστολές Μώραλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς: Αυτά θα κάνω για τον Πειραιά - iefimerida.gr

Επιστολές Μώραλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς: Αυτά θα κάνω για τον Πειραιά

Επιστολές Μώραλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς: Αυτά θα κάνω για τον Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλάνο του για τον Πειραιά αναλύει ο Γιάννης Μώραλης σε επιστολές που έστειλε προς τον πρωθυπουργό, αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων. Παράλληλα, ζητά τη στήριξή τους για την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» υπογραμμίζει στις επιστολές του ότι με τους συνεργάτες του εκπόνησαν ένα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την πόλη σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους και τους παραγωγικούς φορείς. «Στο επίκεντρό του θέσαμε την ανάδειξή του Πειραιά σε Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο, σε διεθνή κόμβο Συγκοινωνιών, Επικοινωνιών, Logistics και Εμπορίου και σε Λιμάνι αφετηρίας για την Κρουαζιέρα. Στόχοι που θα επιφέρουν πόρους στον Πειραιά πλέον των 3 δισ. ευρώ και συνακόλουθα 35.000 νέες θέσεις εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι επιστολές είχαν παραλήπτες τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πάνο Καμμένο, τον Φώτη Κουβέλη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, από τους οποίους ζητά υποστήριξη για να συμπεριληφθούν στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 ΣΕΣ (ΕΣΠΑ) για χρηματοδότηση οι βασικές στρατηγικές επιλογές που περιλαμβάνονται στο πλάνο του.

«Εμείς με την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών ως δημοτική αρχή της περιόδου 2014-2019 δεσμευόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε τεκμηριωμένα και μαχητικά ό,τι ο Πειραιάς και οι άνθρωποί του αξίζουν. Αναμένουμε τη δημόσια υποστήριξή σας στις στρατηγικές επιλογές του Πειραιά που θα τον οδηγήσουν ξανά στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην οικονομική ζωή της χώρας και τους πολίτες του στην ευημερία», καταλήγει ο κ. Μώραλης

Οι επιστολές του Γιάννη Μώραλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ