Η Χάλι Μπέρι αναπαριστά στην κάμερα πώς θηλάζει ο γιος της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χάλι Μπέρι αναπαριστά στην κάμερα πώς θηλάζει ο γιος της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστική η Χάλι Μπέρι περιγράφει ενώπιον κοινού και τηλεθεατών την εμπειρία της από το θηλασμό της κόρης και του γιου της. Εστιάζει στις διαφορετικές αντιδράσεις στα πρόσωπά τους κατά την επαφή με το στήθος της, που για να γίνουν κατανοητές τις... αναπαριστά.

Η 47χρονη ηθοποιός εξηγεί στην Έλεν ΝτεΤζενέρις, στην εκπομπή της οποία ήταν καλεσμένη την Τρίτη, ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια όταν θηλάζουν, όπως έχει διαπιστώσει από την κόρη της, που σήμερα είναι 6 ετών, σε σύγκριση με τον μόλις 7 μηνών γιο της, τον οποίο θηλάζει αυτό το διάστημα.

Η Χάλι Μπέρι αναπαριστά στην κάμερα πώς θηλάζει ο γιος της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Όταν έβαζα τη Νάλα στο στήθος μου, έκανε ένα γλυκό κοριτσίστικο πιπίλισμα», εξηγεί η Χάλι Μπέρι, σουφρώνοντας τα χείλη της μπροστά στην κάμερα για να δείξει πώς ακριβώς έκανε η κόρη της.

Η Χάλι Μπέρι αναπαριστά στην κάμερα πώς θηλάζει ο γιος της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Με τον γιο της Μάσιο, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. «Με αυτόν... είναι σαν να ρουφάει τη ζωή από μέσα μου», εξηγεί η ηθοποιός αναπαριστώντας τη «λύσσα» με την οποία θηλάζει ο γιος της για να γίνει απολύτως κατανοητή.

Η Χάλι Μπέρι αναπαριστά στην κάμερα πώς θηλάζει ο γιος της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η αντίδραση της Έλεν ΝτεΤζενέρις:

Η Χάλι Μπέρι αναπαριστά στην κάμερα πώς θηλάζει ο γιος της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ