Οι άπλυτοι του Χόλιγουντ: Ποιοι διάσημοι είναι «τσακωμένοι» με το νερό και το σαπούνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι άπλυτοι του Χόλιγουντ: Ποιοι διάσημοι είναι «τσακωμένοι» με το νερό και το σαπούνι [εικόνες]

Οι άπλυτοι του Χόλιγουντ: Ποιοι διάσημοι είναι «τσακωμένοι» με το νερό και το σα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι πλούσιοι και διάσημοι, αλλά οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται και η καθαριότητα είναι κάτι που μαθαίνει κανείς μεγαλώνοντας και όχι πλουτίζοντας. Ποιοι είναι λοιπόν οι «άπλυτοι» σταρ του Χόλιγουντ;

Ρομπερτ Πάτινσον
Ο διάσημος βρικόλακας του Twilight, έχει παραδεχθεί δημόσια ότι δεν τα πάει και τόσο καλά με την προσωπική του υγιεινή. Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε Βρετανική εφημερίδα, αναγκάζεται να αλλάζει ρούχα, γιατί μερικές φορές δεν αντέχει ούτε ο ίδιος την μυρωδιά του.

Τζόνι Ντεπ
Είναι εν μέρει λογικό να μην προλαβαίνει να μπει καν σπίτι του με τόσες δουλειές που έχει, αλλά όσο κι αν τον λατρεύουμε, το γεγονός ότι συχνά περνάει και μέρες ολόκληρες χωρίς να κάνει μπάνιο παραμένει αηδιαστικό.

Τζέσικα Σίμπσον
Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει θέμα με τα δόντια της και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί, αλλά ούτε και σκοπεύει να κάνει κάτι για αυτό. Οπως είχε παραδεχτεί στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζένερις, βουρτσίζει τα δόντια της μόνο 2 ή 3 φορές την εβδομάδα.

Μάθιου Μακ Κόναχι
Ο βραβευμένος με Οσκαρ σταρ, παραδέχθηκε στο περιοδικό People ότι έχει χρόνια να φορέσει αποσμητικό γιατί δεν του αρέσει να μυρίζει κάτι διαφορετικό από τη δική του μυρωδιά.

Μέγκαν Φοξ
Η πανέμορφη σταρ είναι διαβόητη πολέμιος της υγιεινής. Μιλώντας στο FHM σχετικά με τον τίτλο «sex symbol» που της έχει αποδοθεί, η ίδια παραδέχθηκε ότι είναι φρικτή συγκάτοικος, γιατί πετάει τα ρούχα της παντού, δεν καθαρίζει το σπίτι και δεν τραβάει ποτέ καζανάκι.

Μπραντ Πιτ
Το να ζεις με έξι παιδιά σίγουρα είναι δύσκολο και συχνά ο Πιτ δεν έχει χρόνο ούτε για ντους. Ωστόσο η κατάσταση του έχει γίνει τόσο αηδιαστική, που η συμπρωταγωνίστρια του στο «Inglouriοus Basterds» , Ελι Ροθ, αναγκάστηκε να τον μάθει να κάνει στεγνό καθάρισμα με υγρά μαντηλάκια για να μη βρωμάει έτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ