Πιτσιρικάς στα όρια της τρέλας: Εχει 25 piercing, δύο τεράστιες τρύπες στα μάγουλα και τεμαχισμένη γλώσσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιτσιρικάς στα όρια της τρέλας: Εχει 25 piercing, δύο τεράστιες τρύπες στα μάγουλα και τεμαχισμένη γλώσσα [εικόνες]

paidi-dontia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νεαρός Τζόελ Μίγκλερ φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο με το piercing. Απαριθμεί πάνω του 25 «τρυπήματα», μεταξύ αυτών δύο μεγάλες τρύπες στα μάγουλα, ενώ έχει κόψει τη γλώσσα του στα δύο.

Η 23χρονος Γερμανός έχει -φυσικά- και πολλά τατουάζ στο σώμα του. Αυτό, ωστόσο, που τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι οι παρεμβάσεις στο πρόσωπό του. Εκτός από σκουλαρίκια στα αυτιά, στη μύτη, στο στόμα, στα φρύδια, στα μάγουλα, διαθέτει και από μία τρύπα διαμέτρου 36 χιλιοστών σε κάθε μάγουλό του, που στο μέλλον- όπως δηλώνει- ευελπιστεί να διευρύνει στα 40 χιλιοστά. Οι τρύπες στα μάγουλά του αφήνουν σε κοινή θέα την οδοντοστοιχία του, αλλά και τη γλώσσα του, στην οποία επίσης έχει παρέμβει τεμαχίζοντάς τη στα δύο...

Ο 23χρονος υποστηρίζει ότι παρότι «διάτρητος» μπορεί να τρώει κανονικά, βουλώνοντας τις τρύπες στα μάγουλά του με ειδικές τάπες. «Μπορώ να τρώω και να πίνω όπως οι κανονικοί άνθρωποι», αναφέρει ο Μίγκλερ που άρχισε να επεμβαίνει αισθητικά στο σώμα του από όταν ήταν 13 ετών.

Ο Μίγκλερ αναφέρει ότι οι άνθρωποι στο δρόμο τον κοιτούν στο πρόσωπο και πολλές φορές τον ρωτούν για τα σκουλαρίκια του. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχεται ότι τον «κράζουν» και τον προσβάλουν, αλλά όταν τον «χτυπούν», εκείνος απλά «γυρίζει και το άλλο μάγουλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ