«Κυνηγιούνται» στους δρόμους της Γλυφάδας οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κόκκορης και Παπανικολάου - iefimerida.gr

«Κυνηγιούνται» στους δρόμους της Γλυφάδας οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κόκκορης και Παπανικολάου

«Κυνηγιούνται» στους δρόμους της Γλυφάδας οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κόκκορης και Παπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον απερχόμενο δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη και τον υποψήφιο για το δήμο Γιώργο Παπανικολάου, απερχόμενο ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

Χθες έγινε γνωστό, όπως έγραφε η Εφημερίδα των Συντακτών, ότι ο Κώστας Κόκκορης είχε δώσει στον πρώην δήμαρχο Στέλιο Λανδράκη ένα εκατομμύριο ευρώ σε επιταγές για να μην διεκδικήσει το δήμο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, φαίνεται ότι κινήθηκαν και οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο αυτό.

Σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μοίραζε φωτοτυπίες με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ενώ ο απερχόμενος δήμαρχος φέρεται να έχει καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα κατά του κ. Παπανικολαου.

Η εξέλιξη αυτή έχει σοκάρει τους δημότες της Γλυφάδας, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και το βέβαιο είναι ότι εκλογική αναμέτρηση θα γίνει σε συνθήκες βαθιάς πόλωσης.

Τι απαντάει η πλευρά Παπανικολάου

Ωστόσο, η πλευρά του Γιώργου Παπανικολάου ανρείται ότι υπάρχει μήνυση κατά του υπουψήφιου δημάρχου.

Τονίζεται ότι ο κ. Παπανικολάου βρίσκεται κανονικά στα γραφεία του συνδυασμού και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως, ο κ. Κοκκόρης φέρεται να είναι εκείνος που αντιμετωπίζει μήνυση για προπηλακισμό, καθώς, αυτή τη στιγμή κατατίθεται στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας μήνυση από την πλευρά του Γιώργου Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ