Ο Ερντογάν γρονθοκόπησε κοπέλα που διαμαρτυρήθηκε για τον νεκρό πατέρα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ερντογάν γρονθοκόπησε κοπέλα που διαμαρτυρήθηκε για τον νεκρό πατέρα της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια, χτυπώντας ένα 15χρονο κορίτσι που διαμαρτυρόταν στην πόλη Σόμα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία στο ορυχείο. Αυτό προκύπτει από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Ζαμάν.

Το στιγμιότυπο με τη γροθιά είναι λίγο πριν από το τέλος του video. Εκεί διακρίνεται ο Ερντογάν να χτυπά ένα οργισμένο κορίτσι που όταν τον είδε μπροστά της άρχισε να φωνάζει: «τι κάνει εδώ ο δολοφόνος του πατέρα μου». Σύμφωνα με τα περισσότερα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρωθυπουργός γρονθοκόπησε τη νεαρή.Στο Twitter μάλιστα έχουν αρχίσει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες με τον Ερντογάν να φοράει γάντια του μποξ. Στο βίντεο που που κυκλοφόρησε ο Ερντογάν φαίνεται να σηκώνει τα χέρια του και με τις γροθιές του να χτυπάει το απεγνωσμένο κορίτσι που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την και τόλμησε να τον πλησιάσει, όπως είχε κάνει νωρίτερα με άλλον πολίτη

τραγωδία στο ορυχείο ο σύμβουλός του.

Παρά το γεγονός, ότι ήταν περικυκλωμένος από ισχυρή φρουρά και αστυνομικούς που τον φυγάδευσαν σε ένα σούπερ μάρκετ, ο Ερντογάν δυσκολεύτηκε να βαδίσει στους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο της Σόμα και προφανώς αυτό τον εκνεύρισε. Μόλις είδε να τον πλησιάζουν κιόλας αντέδρασε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ