Βενιζέλος: Στις Κάννες δεν με επηρέασε ο Μπαρόζο, αλλά το μήνυμα της κόρης μου -«Ο,τι είναι να κάνεις μπαμπά, κάντο τώρα» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Στις Κάννες δεν με επηρέασε ο Μπαρόζο, αλλά το μήνυμα της κόρης μου -«Ο,τι είναι να κάνεις μπαμπά, κάντο τώρα»

Βενιζέλος: Στις Κάννες δεν με επηρέασε ο Μπαρόζο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίλημμα στους ψηφοφόρους έβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς σε συνέντευξη του όχι μόνο ξαναέθεσε ζήτημα παραμονής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά έριξε το γάντι στους ψηφοφόρους υποστηρίζοντας «Λέμε ψηφίστε μας, για να μην αποσταθεροποιήσετε εσείς, οι ψηφοφόροι τη χώρα». Παράλληλα αναφερόμενος στο παρασκήνιο των Καννών είπε πως η κόρη του και όχι Μπαρόζο ήταν αυτή που το επηρέασε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Star αναφερόμενος σε όσους τον κατηγορούν ότι θέτει εκβιαστικό δίλημμα για την ενίσχυση της Ελιάς, είπε ότι από το ίδιο βράδυ, με βάση το αποτέλεσμα θα θέσουν τα ερωτήματα αν η κυβέρνηση «στέκεται» και αν είναι «νομιμοποιημένη» και πρόσθεσε άρα αφού θα μας θέτουν το ερώτημα το βράδυ των εκλογών γιατί να μην του πούμε του πολίτη, ότι αυτό θα συμβεί παρ' το υπόψη σου».

Ακόμα πιο έντονο έθεσε το δίλημμα για την ενίσχυση της Ελιάς ή την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Επίσης διέψευσε το δημοσίευμα των Financial Times και επανέλαβε ότι ο Παπανδρέου επέλεξε ο ίδιος τον πρωθυπουργό που επιθυμούσε.

Μάλιστα είπε ότι οι όποιες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, θα αποφασιστούν σε σχέση με την αίσθηση που θα υπάρχει για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Όλοι περιμένουν να βγάλουν εκλογικά συμπεράσματα. Άρα όλοι καραδοκούν. Οι σταθερότητα έχει υπηρετηθεί από εμάς και θα υπηρετηθεί με την εντολή ή τη στήριξη ή έστω την ανοχή του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το παρασκήνιο των Καννών και το μήνυμα της κόρης του

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέψευσε το δημοσίευμα των Financial Times για τις Κάννες, ενώ αναφερόμενος στην πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα επανέλαβε ότι δεν είχε ενημερωθεί, αλλά αντέδρασε με τρόπο ώστε να μην πληγεί η χώρα. «Δεν άφησα να γίνει το δημοψήφισμα» πρόσθεσε.

Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε πως είχε προτείνει στον κ.Παπανδρέου, κατά την επιστροφή τους από τις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011, να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, ώστε να ανακληθεί η απόφαση για το δημοψήφισμα, αλλά η πρότασή του δεν έγινε δεκτή από τον πρώην πρωθυπουργό.

Σημείωσε, επίσης, ότι εκείνη την ημέρα προχώρησε ο ίδιος σε δήλωση στήριξης της ελληνικής οικονομίας. «Πήρα ένα e-mail από την κόρη μου στις 4 το πρωί που με έλεγε "ό,τι είναι να κάνεις κάν' το τώρα". Αν δεν είχα κάνει τη δήλωση στις 5 το πρωί, στις 9 το πρωί δεν θα υπήρχαν τράπεζες» τόνισε.

Παράλληλα τόνισε για την επιστροφή από τις Κάννες είπε «Δεν με επηρέασε κανένας Μπαρόζο, με επηρέασε το μήνυμα της κόρης μου. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε: Ότι είναι να κάνεις μπαμπά, κάντο τώρα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ