Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση στο coppa.gr - iefimerida.gr

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση στο coppa.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βγήκε την Πέμπτη στον αέρα το νέο αθλητικό site coppa.gr. Πρόκειται για ένα εγχείρημα στο χώρο του Διαδικτύου που φιλοδοξεί να καταγράψει την αθλητική πραγματικότητα δημοσιεύοντας όλα τα αθλητικά νέα με αντικειμενικότητα, διαφάνεια, πληρότητα και ανεξαρτησία. Την «ομάδα» του coppa.gr, αποτελούν κορυφαίοι αθλητικογράφοι: Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Γιάννης Θειακός, Βασίλης Βέργης, Γιώργος Θαναηλάκης, Αλέξανδρος Λοθάνο, Τόλης Χριστοφοράκης, Μιχάλης Μορφονιός και άλλοι.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δίνοντας το στίγμα του coppa.gr γράφει:

«Ενα ακόμη αθλητικό site; Γιατί, θα αναρωτηθούν οι πιο πολλοί. Το ίδιο βασάνισε σαν σκέψη και εμάς, όλους αυτούς τους μήνες που σχεδιάστηκε το COPPA.

Η αγορά είναι ήδη γεμάτη, οι ανταγωνιστές πολύ γεροί και τα site που ήδη υπάρχουν καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού. Ωστόσο πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και επειδή ο καλός ανταγωνισμός βελτιώνει την πίτα και φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, χρειαζόταν να βρούμε τι είδους ιστοσελίδα έλειπε από την αγορά. Δεν ήταν εύκολο. Σε αντίθεση με τις εφημερίδες που τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά ανακυκλώνουν την ίδια συνταγή, οι καλοί παίκτες στα αθλητικά online media μπόρεσαν και βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα των offline και εκτοξεύτηκαν ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.

Όμως αυτό δεν πρέπει να φοβίζει. Μας εξιτάρει λοιπόν η πρόκληση και διαπιστώσαμε πως ένα site που θα έχει άποψη και δεν θα φοβάται να την εκφράσει χωράει. Ένα site που θα αφήνει στους συντάκτες του περιθώρια να λειτουργήσουν με δημοσιογραφικά κριτήρια και μόνο, λατρεύοντας το παιχνίδι αλλά όχι και τα κάθε λογής «παιχνίδια» εξουσίας, ναι , μπορεί να έχει τύχη. Ετσι γεννήθηκε το COPPA μέσα από πάμπολλες συζητήσεις με τον Χρήστο Ράπτη που έκανε κάτι ανάλογα τρελό με αυτό που επιχειρούμε τώρα το 2011. Ηταν η αρχή της μεγάλης κρίσης όταν σκέφτηκε τη δημιουργία του iefimerida, με το οποίο έφερε επανάσταση στο κουρασμένο τοπίο της πολιτικής ενημέρωσης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ