Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες]

Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τα καυτά κορίτσια του Μουντιάλ -Οι 5 WAGs που θα κλέψουν την παράσταση στη Βραζιλία [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φάσεις, γκολ, θρίαμβοι, ήττες και ένα βαρύτιμο τρόπαιο... Το Μουντιάλ θα τα έχει όλα. Αλλά όσο θα εκτυλίσσονται οι μάχες στο χορτάρι, στα γήπεδα της Βραζιλίας, κάποιοι θα έχουν το νου τους στις κερκίδες. Εκεί όπου θα φιγουράρουν οι διάσημες WAGs.

Πρόκειται βέβαια για τις συζύγους και συντρόφους των παικτών (wives and girlfriends). Ο όρος WAGs καθιερώθηκε περίπου το 2006, όταν η Βικτόρια Μπέκαμ και οι... συνάδελφοί της παρακολουθούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, κλέβοντας την παράσταση από τους άνδρες της ζωής τους.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, που οι χώρες ανακοινώνουν τις αποστολές για το Μουντιάλ, το Eurosport έφτιαξε τη δική του πεντάδα, με τις πιο «καυτές» WAGs που αναμένονται στα γήπεδα της Βραζιλίας.

5. Γκαμπριέλα Λέντσι (Νεϊμάρ)
Είναι να απορεί κανείς πώς ο Βραζιλιάνος καταφέρνει να κρατήσει το μυαλό του μέσα στις γραμμές του γηπέδου, όταν στις κερκίδες βρίσκεται το 22χρονο μοντέλο.


4. Εντούρνε (Νταβίντ ντε Χέα)
Η 28χρονη είναι εξίσου διάσημη με τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ηδη έχει βγάλει πέντε άλμπουμ, ενώ πέρα από το τραγούδι, είναι ηθοποιός, μοντέλο και βέβαια παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.


3. Αν Κατρίν Μπρόμελ (Μάριο Γκέτζε)
Εξίσου πολυτάλαντη είναι και η 23χρονη σύντροφος του Γερμανού. Μοντέλο, τραγουδίστρια και μπλόγκερ δηλώνει η πανέμορφη Αν Κατρίν, αλλά βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί και με τον σύντροφό της.


2. Σακίρα (Ζεράρ Πικέ)
Το καλύτερο... γκολ του Πικέ ήταν όταν παντρεύτηκε την πασίγνωστη Λατίνα τραγουδίστρια. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Σακίρα, η χαρακτηριστική φωνή της και οι μοναδικά λικνιζόμενοι γοφοί της είναι πιο διάσημοι από τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της.


1. Ιρίνα Σάικ (Κριστιάνο Ρονάλντο)
Θεωρείται η... βασίλισσα των WAGs αυτή τη στιγμή. Το μοντέλο- ηθοποιός από τη Ρωσία δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Πορτογάλου σταρ. Και μπορεί να έχει λίγες ελπίδες να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το... τρόπαιο που έχει δίπλα του στη ζωή του, μπορεί να τον παρηγορήσει με τον καλύτερο τρόπο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ