Ενας κλόουν -δολοφόνος σκοτώνει τους πάντες στο πέρασμά του: Η μακάβρια φάρσα που σόκαρε το Διαδίκτυο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας κλόουν -δολοφόνος σκοτώνει τους πάντες στο πέρασμά του: Η μακάβρια φάρσα που σόκαρε το Διαδίκτυο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο κλόουν, όπως αυτοί που εμφανίζονται στα πάρτι και κάνουν τον κόσμο να γελάει, ούτε για όσους κάνουν τα αστεία νούμερά τους στο τσίρκο. Αυτός ο κλόουν σίγουρα δεν προσφέρει γέλιο στους θεατές, αντιθέτως κάνει τους πάντες να φοβούνται και να τρέχουν να κρυφτούν.Τι κάνει όμως και τρομάζει τους περαστικούς; Από μόνη της η φυσιογνωμία του σχεδόν προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ενας φαινομενικά αστείος φαρσέρ δολοφονεί με ένα τεράστιο σφυρί, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών μία... κούκλα.

Κρυμμένος σε υπόγεια γκαράζ και σκοτεινά πάρκα γίνεται ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής και κάνει τους πάντες να εξαφανίζονται σαν σίφουνες όταν τον βλέπουν να έρχεται κατά πάνω τους. Η σκηνή μοιάζει άκρως ρεαλιστική, καθώς η κούκλα έχει ανθρώπινη μορφή και «εκτοξεύει» αίμα, την στιγμή που τον χτυπάει με το σφυρί.

Η ομάδα των DM Pranks Productions, η οποία συνηθίζει να επιδίδεται σε τέτοιου είδους ανατριχιαστικές φάρσες, σύμφωνα με την Daily Mail, δηλώνει πως «Τα κοινωνικά πειράματα που κάνουμε και οι παρατραβηγμένες πλάκες είναι κάτι που δεν υπάρχει στο διαδίκτυο». Ωστόσο για το συγκεκριμένο βίντεο διευκρινίζουν πως απέφυγαν τις γυναίκες, κυρίως επειδή «υπάρχει αίμα και μπορεί να σοκαριστούν», ακόμη και αν το αίμα είναι ψεύτικο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόμος κλόουν φάρσα DM Pranks Productions
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ