Σχεδιάστρια μόδας δημιουργεί εντυπωσιακά σκίτσα με πέταλα λουλουδιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Σχεδιάστρια μόδας δημιουργεί εντυπωσιακά σκίτσα με πέταλα λουλουδιών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τέχνη συχνά εμπνέεται από τη φύση, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ισως το πιο ενδιαφέρον παράδειγμα είναι τα αέρινα σκίτσα της νεαρής σχεδιάστριας μόδας Γκρέις Τσάο, που έβαλε στα σχέδια της.... την Ανοιξη.

Η 22χρονη Γκρέις Τσάο είναι φοιτήτρια από τη Σιγκαπούρη και χρησιμοποιεί έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσει τα σχέδια της. Αντί για μελάνι, ακουαρέλες, μολύβια, ή ύφασμα, χρησιμοποιεί πραγματικά πέταλα λουλουδιών, τα οποία, όχι μόνο δεν χρησιμεύουν ως υποκατάστατα για τις γραμμές και τα χρώματα, αλλά εισάγουν επίσης τις δικές τους μοναδικές υφές και μορφές.

Η Ciao άρχισε να χρησιμοποιεί τα πέταλα λουλουδιών κατά λάθος, όταν ήθελε απλά να διατηρήσει την ομορφιά ενός ετοιμοθάνατου τριαντάφυλλου που της έδωσε ένα αγόρι. Τώρα το κάνει αυτό συνεχώς. Τα αγαπημένα λουλούδια της είναι αυτά με τις πολλαπλές αποχρώσεις.

«Με βοηθούν να δημιουργήσω εικόνες που διαφορετικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ» δήλωσε η ίδια μιλώντας στο Buzzfeed. «Νομίζω ότι πέταλα λειτουργούν πολύ καλά για την απεικόνιση και επειδή έχουν λεπτότητα και φινέτσα, μιμούνται το μαλακό ύφασμα.»

Αν και σπουδάζει στο Βuisness School, η Τσάο εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, δημιουργώντας σχέδια μόδας για καθημερινά ρούχα, καθώς και νυφικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα σκίτσα σχέδιο μόδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ