Φοιτητές «έδιωξαν» την Λαγκάρντ -Την ανάγκασαν να ακυρώσει ομιλία της στο αμερικανικό Κολέγιο Σμιθ - iefimerida.gr

Φοιτητές «έδιωξαν» την Λαγκάρντ -Την ανάγκασαν να ακυρώσει ομιλία της στο αμερικανικό Κολέγιο Σμιθ

Φοιτητές «έδιωξαν» την Λαγκάρντ -Την ανάγκασαν να ακυρώσει ομιλία της στο αμερικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ακυρώσει προγραμματισμένη ομιλία της στο αμερικανικό Κολέγιο Σμιθ (Smith College) αναγκάσθηκε η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, λόγω διαμαρτυριών φοιτητών που αντιτίθενται στις πολιτικές του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Λαγκάρντ είχε προγραμματίσει να μιλήσει την ερχόμενη Κυριακή στο Κολέγιο Σμιθ, αλλά αποσύρθηκε καθώς σχεδόν 500 άτομα, περισσότεροι φοιτητές του κολεγίου, υπέγραψαν μια αναφορά διαμαρτυρίας αντιτιθέμενοι στις πολιτικές του ΔΝΤ.

Η Πρόεδρος του κολεγίου Κάθλιν ΜακΚάρτνει δήλωσε πως η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ ήρθε σε επαφή μαζί της το Σαββατοκύριακο για να αποσύρει τη συμμετοχή της. Εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε πως η κ. Λαγκάρντ δεν ήθελε η συμμετοχή του ΔΝΤ να αποσπάσει την προσοχή από τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα των αποφοίτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ