Προεκλογικά ρουσφέτια: Στις Αφίδνες ο δήμαρχος έσβησε πολυετή χρέη ύδρευσης [έγγραφο] - iefimerida.gr

Προεκλογικά ρουσφέτια: Στις Αφίδνες ο δήμαρχος έσβησε πολυετή χρέη ύδρευσης [έγγραφο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτότυπο ρουσφέτι, με διαστάσεις κωμωδίας ή τραγωδίας -είναι όπως το πάρει κανείς -επιφύλαξε στους κατοίκους των Αφιδνών ο κοινοτάρχης του χωριού, λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.Ούτε λίγο ούτε πολύ αποφάσισε να χαρίσει σε δεκάδες νοικοκυριά οφειλές ύδρευσης δεκάδων χιλιάδων ευρώ με την αιτιολογία άλλοτε ότι έχει γίνει λάθος μέτρηση και άλλοτε ότι το σπίτι δεν έχει καν υδρομετρητή. Ορισμένοι καταναλωτές, από την άλλη, φέρονται να χρωστούν παρότι έχουν πληρώσει.

και φρεσκάροντας με πίσσα κεντρικούς δρόμους, όπως συνέβη στην λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του γηπέδου του Παναθηναικού και την Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς και της Ερυθραίας.Την ίδια ώρα, κοινοτάρχες και δήμαρχοι άλλων περιοχών σπεύδουν για τα μερεμέτια της τελευταίας στιγμής, κλείνοντας λακούβες, ανοίγοντας φρεάτια αποχέτευσης, όπως ο δήμος Αθηναίων σε δύο σημεία της οδού Σκουφά

Προεκλογικά ρουσφέτια: Στις Αφίδνες ο δήμαρχος έσβησε πολυετή  χρέη ύδρευσης  [έγγραφο] | iefimerida.gr 0
Προεκλογικά ρουσφέτια: Στις Αφίδνες ο δήμαρχος έσβησε πολυετή  χρέη ύδρευσης  [έγγραφο] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρέη ύδρευσης Κιούρκα.ρουσφετια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ