Στοιχειωμένες διακοπές: Αυτά είναι τα πιο τρομακτικά μέρη στον κόσμο που αξίζει να επισκεφθείτε - iefimerida.gr

Στοιχειωμένες διακοπές: Αυτά είναι τα πιο τρομακτικά μέρη στον κόσμο που αξίζει να επισκεφθείτε

Στοιχειωμένες διακοπές: Αυτά είναι τα πιο τρομακτικά μέρη στον κόσμο που αξίζει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σας αρέσουν τα σκοτεινά και τρομακτικά μέρη που καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου και τα ακολουθούν μεταφυσικές φήμες, τότε η λίστα που ακολουθεί είναι ιδανικός προορισμός για σας.

Από τα στοιχειωμένα δάση της Ρουμανίας, μέχρι την πύλη της Κόλασης στο Τουρκμενιστάν, τα συγκεκριμένα τουριστικά αξιοθέατα σίγουρα δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς «ονειρεμένες διακοπές»

Δάσος Hoia Baciu, Ρουμανία
Θεωρείται το Ρουμανικό «τρίγωνο των βερμούδων» με ανθρώπους που εξαφανίζονται, συσκευές που παύουν να λειτουργούν ξαφνικά, ενώ πολλές μαρτυρίες κάνουν λόγο για UFO.

Oradour-sur-Glane, Γαλλία
Τα ερείπια ενός μικρού χωριού που οι μεταφυσικές φήμες του αντλούνται από την ιστορία, αφού οι ναζί εκτέλεσαν όλους τους κατοίκους και έκαψαν ολοσχερώς το χωριό.

Το πηγάδι του Jacob - Τέξας
Ενα από τα βαθύτερα σημεία της θάλασσας, όπου πολλοί εξερευνητές έχουν χάσει τη ζωή τους εκεί

Βαρόσα, Κύπρος
Μία εγκαταλελειμμένη πόλη στις ακτές της Κύπρου. Οι κάτοικοι την εγκατέλειψαν με την Τουρκική εισβολή και ο χρόνος εκεί έχει παγώσει στο 1974.

Κάστρο Leap, Ιρλανδία
Ισως το πιο στοιχειωμένο κάστρο στον κόσμο, είναι χτισμένο πάνω σε μπουντρούμι βασανιστηρίων και έχει «φιλοξενήσει» αμέτρητες σφαγές, ενώ μεταφυσικές και σκοτεινές παρουσίες λέγεται πώς κάνουν βόλτες στους σκοτεινούς πέτρινους διαδρόμους.

Τζάτινγκα, Ινδία
Δεν υπάρχει κάτι το στοιχειωμένο σε αυτή την πόλη, πέρα από το γεγονός ότι για ένα μήνα το χρόνο, στα μέσα Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, παρατηρείται μαζική αυτοκτονία εκατοντάδων πτηνών που πέφτουν βροχή νεκρά από τον ουρανό. Μάλιστα το φαινόμενο συμβαίνει μόνο 7 με 10 το βράδυ.

Οι κατακόμβες του Παρισιού, Γαλλία
Λειτουργούν και σαν οστεοφυλάκιο και φιλοξενούν περισσότερους από 6.000 ανθρώπινους σκελετούς.



Ο υπόγειος σιδηρόδρομος του Σινσινάτι, ΗΠΑ
Οι κατασκευές έχουν σταματήσει από τις αρχές του 1900 λόγω έλλειψης πόρων, αφήνοντας τις υπόγειες τρομακτικές στοές άδειες.

Kryziu Kalnas, Λιθουανία
Η πόλη με τους σταυρούς είναι ένα τελετουργικό σημείο όπου οι Λιθουανοί πενθούν τους νεκρούς του πολέμου. Σήμερα αριθμεί περισσότερους από 100.000 σταυρούς.

Σπηλιές Kabayan, Φιλιπίννες
Κρυμμένες από τα ανθρώπινα μάτια, οι σπηλιές φιλοξενούν αμέτρητες μούμιες, τις πιο καλοδιατηρημένες που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Νησί με τις κούκλες, Μεξικό
Ενα τρομακτικό μέρος, στο οποίο βρίσκονται παντού κρεμασμένες πλαστικές παιδικές κούκλες, παραμορφωμένες από το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση τους στα καιρικά φαινόμενα

Πύλη της Κολάσεως, Τουρκμενιστάν
Ενας λάκκος αερίων που είχε κινήσει το ενδιαφέρον των Σοβιετικών Ερευνητών και σιγοκαίει εδώ και 40 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ