Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό της Eurovision -Οι Freaky Fortune ξεσήκωσαν τα πλήθη με την εμφάνισή τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό της Eurovision -Οι Freaky Fortune ξεσήκωσαν τα πλήθη με την εμφάνισή τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision κρατάνε πλέον στα χέρια τους οι Freaky Fortune, καθώς η εμφάνισή τους κατάφερε να βάλει την Ελλάδα στη λίστα με τις χώρες όπου πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Το τραγούδι «Rise Up» και η εντυπωσιακή εμφάνιση των Freaky Fortune ξεσήκωσαν τα πλήθη, ενώ απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από το κοινό που βρέθηκε στο «B&W Hallerne» της Κοπεγχάγης, όπου πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του 59ου διαγωνισμού της Eurovision.

Εκτός από την άψογη εκτέλεση του τραγουδιού, οι θεαματικές περιστροφές του Arthour Gieremian στο τραμπολίνο, στο οποίο ανέβηκαν λίγο πριν από το φινάλε ο Νικόλας και ο Riskykidd προκάλεσαν ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ