Διευθύντρια σχολείου έκανε σεξ, εν ώρα εργασίας, με τον φύλακα, τον υποδιευθυντή και έναν πατέρα μαθητή [εικόνες] - iefimerida.gr

Διευθύντρια σχολείου έκανε σεξ, εν ώρα εργασίας, με τον φύλακα, τον υποδιευθυντή και έναν πατέρα μαθητή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σεξομανής διευθύντρια γυμνασίου, στο Λονγκ Άιλαντ, απολύθηκε γιατί κατηγορείται ότι εν ώρα μαθημάτων «κοιμόταν» με έναν φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου, αλλά και έναν γονιό, αφήνοντας μάλιστα και ενοχοποιητικές φωτογραφίες σε υπολογιστή του σχολείου.

Στους υπολογιστές της 35χρονης, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι της βρέθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, φωτογραφικό υλικό όπου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ φαίνεται να συμμετέχει σε διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις, ακόμη και με περισσότερα του ενός άτομα. Οι φωτογραφίες εξετάζονται από τις αρχές.

Η 35χρονη διευθύντρια:

Μία από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή της:

Εκπρόσωπος του υπουργείο Παιδείας, με δηλώσεις του στην αμερικανική εφημερίδα εξέφρασε «φρίκη» για τις ενέργειες της διευθύντριας και τόνισε ότι απομακρύνεται από τα καθήκοντά της, όσο ακόμη η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως από τον πατέρα ενός μαθητή με τον οποίο η 35χρονη είχε σχέση, που όμως έλαβε άδοξο τέλος. Εκείνος, νιώθοντας ότι τον εξαπάτησε έδωσε στην αστυνομία υλικό από τα «έργα και ημέρες της» και υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε την εξουσία της για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ