Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρία μέλη από τους «Ροζ Πάνθηρες» -Η λεία τους από τις κλοπές κοσμημάτων διεθνώς ξεπερνά τα 380 εκατ. λίρες - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρία μέλη από τους «Ροζ Πάνθηρες» -Η λεία τους από τις κλοπές κοσμημάτων διεθνώς ξεπερνά τα 380 εκατ. λίρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία μέλη της περιβόητης συμμορίας Σέρβων, «Ροζ Πάνθηρες» που θεωρείται ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των διωκτικών Αρχών διεθνώς, για κλοπές τεράστιας αξίας, κοσμημάτων και έργων τέχνης, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής, μετά από μεθοδικές έρευνες και ενέδρες.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι Σέρβοι υπήκοοι και μαζί με ένα ακόμα άτομο που διαφεύγει, αποτελούσαν ομάδα, που έχει διαπράξει περισσότερες από 30 διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων στην Αττική, με λεία που ξεπερνάει τα 550.000 ευρώ, καθώς και κλοπές αυτοκινήτων.

Οι δράστες εισέβαλαν στα κοσμηματοπωλεία γκρεμίζοντας τις βιτρίνες με κλεμμένα αυτοκίνητα, άρπαζαν ταχύτατα τα κοσμήματα από τις προθήκες και διέφευγαν με άλλα οχήματα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συνολική λεία από τις ληστείες που έχουν κάνει παγκοσμίως οι «Ροζ Πάνθηρες», ανέρχεται στα 380 εκατ. λίρες, καθώς και ότι είναι η συμμορία που βρίσκεται πίσω από την κλοπή κοσμημάτων αξίας 103 εκατ. ευρώ στο ιστορικό ξενοδοχείο Carlton των Καννών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ