Ασύλληπτο γραφικό αναδεικνύει το τερατώδες μέγεθος του Grand Canyon -Τι θα γινόταν αν πήγαιναν εκεί 7,6 δισ. άνθρωποι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ασύλληπτο γραφικό αναδεικνύει το τερατώδες μέγεθος του Grand Canyon -Τι θα γινόταν αν πήγαιναν εκεί 7,6 δισ. άνθρωποι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέος. Αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που προκαλεί όχι μόνο η επίσκεψη, αλλά και το να βλέπει κανείς φωτογραφίες από το Grand Canyon. Από το τεράστιο φαράγγι στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου το βάθος του φθάνει σε κάποια σημεία τα 1.600 μέτρα. Θέλοντας να αναδείξουν για μια ακόμη φορά το ασύλληπτο μέγεθός του, κάποιοι ευφάνταστοι Αμερικανοί έφτιαξαν ένα μοναδικό γραφικό όπου δείχνουν πόσο χώρο θα καταλάμβαναν όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, αν μεταφέρονταν στο Grand Canyon.

Οπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα, αν και οι 7,2 δισ. άνθρωποι που κατοικούν στον πλανήτη μεταφέρονταν στο Grand Canyon και τοποθετούνταν ο ένας πάνω στον άλλο, θα σχημάτιζαν ένα σωρό που μοιάζει με... κουκκίδα μέσα στο φαράγγι. Μάλιστα, υπολόγισαν τι θα συνέβαινε αν μεταφέρονταν εκεί όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει στον πλανήτη από καταβολής του, οι οποίοι υπολογίζονται σε 106 δισ.: θα σχημάτιζαν 15 τέτοιες σωρούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φαράγγι Grand Canyon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ