«Βόμβα» στο Χόλιγουντ -Εγκαταλείπει την καριέρα του μετά το Οσκαρ ο Μάθιου Μακόναχι; - iefimerida.gr

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ -Εγκαταλείπει την καριέρα του μετά το Οσκαρ ο Μάθιου Μακόναχι;

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ -Εγκαταλείπει την καριέρα του μετά το Οσκαρ ο Μάθιου Μακόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν βόμβα έχει σκάσει στο Χόλιγουντ η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες πως ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι σκέφτεται να εγκαταλείψει την καριέρα του. Μάλιστα, η είδηση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά το βραβείο Οσκαρ που του χάρισε η συγκλονιστική, σύμφωνα με τους κριτικούς, ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club». Και όμως, ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει έτοιμος να αφήσει πίσω του τη λάμψη του Χόλιγουντ για να ζήσει με τη σύζυγό του Camila Αlves και τα δύο τους παιδιά στο Οστιν, του Τέξας, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η γυναίκα του μιλώντας στο αμερικανικό People. «Είναι πιθανό το να μετακομίσουμε μόνιμα στο Τέξας, για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα στείλουμε σε σχολείο εκεί. Εκεί είναι διαφορετικά απ' ότι σε άλλα μέρη και μας αρέσει πολύ», δήλωσε η χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι το σπίτι μας και το αγαπάμε. Νιώθουμε πολύ όμορφα εκεί, παρέα με την οικογένειά μας και καλούς μας φίλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ