Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα αναμένεται κακοκαιρία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα, από την ΕΜΥ προβλέπεται:

Σήμερα Κυριακή
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, αναμένονται σε όλη τη χώρα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), μέχρι τις βραδινές ώρες οπότε στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.

Αύριο Δευτέρα
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα (τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες). Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ