Ενας 16χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθήτριά του -Αρνήθηκε να πάει μαζί του στο σχολικό χορό - iefimerida.gr

Ενας 16χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθήτριά του -Αρνήθηκε να πάει μαζί του στο σχολικό χορό

Ενας 16χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθήτριά του -Αρνήθηκε να πάει μαζί του στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη ζωή της πλήρωσε μία 16χρονη στο Κονέκτικατ την απόρριψη της πρότασης συμμαθητή της για το σχολικό χορό. Το νεαρό αγόρι τη μαχαίρωσε θανάσιμα.

Η Μαρίν Σάντσες δέχθηκε το δολοφονικό χτύπημα σε έναν διάδρομο του λυκείου στο Μίλφορντ του Κονέκτικατ, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα. Το κορίτσι πέθανε μισή ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, εξαιτίας της μαχαιριάς στο λαιμό.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Κιθ Μέλοου, ένας μαθητής επίσης 16 ετών συνελήφθη από μέλη του προσωπικού του σχολείου λίγα λεπτά μετά την επίθεση εναντίον της Μαρίν. Σύμφωνα με έναν άλλο μαθητή που μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ, ο ύποπτος είχε ζητήσει από την άτυχη κοπέλα να πάνε μαζί στο σχολικό χορό και εκείνη αρνήθηκε. Η αστυνομία πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η απόρριψη του μαθητή από την 16χρονη ήταν η αφορμή για τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ