Ο Κλούνεϊ μετά τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανέλαβε την υπεράσπιση του Ομπάμα – Επιτέθηκε σε μεγιστάνα που είπε τον πρόεδρο μ@λ@$α [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κλούνεϊ μετά τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανέλαβε την υπεράσπιση του Ομπάμα – Επιτέθηκε σε μεγιστάνα που είπε τον πρόεδρο μ@λ@$α [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτός είναι ο σούπερ σταρ ηθοποιός και αιώνιος γόης Τζορτζ Κλούνεϊ, γνωστός για την έντονη πολιτικοποιήσή του. Εκείνος ένας από τους μεγιστάνες του παγκόσμιου ξενοδοχειακού κλάδου, ο Στιβ Γουάιν που έχει την αλυσίδα ξενοδοχείων W. Oταν κατά τη διάρκεια δείπνου τους, σε πολυτελές εστιατόριο του Γουάιν, ο μεγιστάνας αποκάλεσε τον Μπάρακ Ομπάμα μ@λ@$α, ποιoς είδε τον Κλούνεϊ και δεν τον φοβήθηκε.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δυο εβδομάδες στο εστιατόριο Botero μέσα στο ξενοδοχείο Encore, όπως αποκαλύπτει το Vanity Fair. O Κλούνεϊ βρισκόταν στο Λας Βέγκας για την προώθηση μάρκας τεκίλα (φωτογραφία πάνω). Σύμφωνα με τον στάρ, βρίσκονταν 9 άτομα στο τραπέζι και ο Στιβ ξέφυγε, αποκάλεσε τον Oμπάμα μ@λ@$α. «Του είπα ότι ο προέδρος είναι εδώ και χρόνια φίλος μου και τότε αυτός είπε “ο φίλος σου είναι μ@λ@$ας”. Σε αυτό το σημείο του απάντησα ότι μ@λ@$ας είναι ο ίδιος και πως δεν θα συνεχίσω να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με ένα κάθαρμα. Και έφυγα. Σίγουρα χρησιμοποιήσαμε μερικές ακόμα... λέξεις στον μεταξύ μας διάλογο. Ολο αυτό δεν είχε σχέση με την πολιτική αλλά με θέματα χαρακτήρα.»Ομως ο μεγιστάνας ισχυρίζεται ότι την οργή του Κλούνεϊ προκάλεσε η αναφορά του στον πρώην ηγέτη της Σοβιετικής Ενωσης Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, για την ακρίβεια ένα ανέκδοτο για αυτό. «Στη συνέχεια άρχισε να μας μιλάει για το σχέδια μεταρρυθμίσεων Affordable Care Act και τότε πήρα το λόγο». Σημειώνεται ότι ο Γουάιν είναι γνωστός εχθρός του προγράμματος Οbamacare για τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία.(το εστιατόριο όπου έγινε το επεισόδιο)

Kαι συνεχίζει ο μεγιστάνας «Οταν ο Κλούνεϊ πίνει θεωρεί τον εαυτό του κολλητό φίλο του προέδρου... Είναι ωραίο να τον κάνεις παρέα όταν είναι νηφάλιος. Οταν πρέπει να πιείς μαζί του, τότε πρέπει να πας νωρίς και να μην μείνεις μέχρι αργά».Το βέβαιο είναι ότι ο Κλούνεϊ δεν θα το αφήσει αναπάντητο αυτό και μια νέα βεντέτα θα ανθήσει στις ΗΠΑ, στην ποδιά του Ομπάμα αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ