Το VW Jetta μπορεί να αποκτήσει και έκδοση κουπέ - iefimerida.gr

Το VW Jetta μπορεί να αποκτήσει και έκδοση κουπέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τετράθυρα κουπέ τείνουν να γίνουν μόδα κι έτσι λογικό είναι οι κατασκευαστές να προσπαθούν να διερευνήσουν την κατηγορία. Αυτό ακριβώς έκανε και η VW στην έκθεση του Πεκίνου, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο Midsized Coupe.

Το οποίο είναι μικρότερο από το Passat CC, οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως η αντίστοιχη έκδοση του Jetta που ξεχωρίζει με την επιμηκυμένη του σιλουέτα, τις επιθετικές εισαγωγές αέρα, καθώς και με τα φώτα LED της.

Στο εσωτερικό το ταμπλό προέρχεται από το VW Golf, αλλά έχει γίνει προσπάθεια για μια πιο πολυτελή προσέγγιση, ενώ από πλευράς χώρων το λογικό και αναμενόμενο είναι το σχετικά περιορισμένο ύψος στο πίσω κάθισμα λόγω της κλίσης της οροφής.

Ο κινητήρας του Midsized Coupe είναι ο TSI των 2.000 κυβικών και των 220 ίππων από το Golf GTI, που εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 6,4 δεύτερα και μια τελική 245 χλμ./ ώρα. Φυσικά αν το Jetta κουπέ περάσει στην παραγωγής η γκάμα θα ξεκινά από πιο χαμηλά –πιθανότατα από τα 1.400 κυβικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Πεκίνο κουπέ VW Jetta
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ