Η Εύα Καϊλή βομβαρδίζει τα social media με όμορφες εικόνες από την περιοδεία της: Με την αδελφή της και την Αντζελα Γκερέκου - iefimerida.gr

Η Εύα Καϊλή βομβαρδίζει τα social media με όμορφες εικόνες από την περιοδεία της: Με την αδελφή της και την Αντζελα Γκερέκου

Η Εύα Καϊλή βομβαρδίζει τα social media με όμορφες εικόνες από την περιοδεία της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάφορες περιοχές της χώρας περιοδεύει η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, πραγματοποιώντας συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.Η όμορφη Μακεδόνισα φροντίζει, μάλιστα, να ενημερώνει τους φίλους της στα social media, για το που βρίσκεται, αλλά και να βομβαρδίζει τα μέσα δικτύωσης με φωτογραφίες που προκαλούν θαυμασμό.

Οπως ήταν αναμενόμενο, κατά την επίσκεψή της στην Κέρκυρα συναντήθηκε και με την Αντζελα Γκερέκου για να συζητήσουν για θέματα των Ιονίων νήσων, ενώ, φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες και με την εξίσου όμορφη αδελφή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ