Ian Anderson: «Τέρμα οι Jethro Tull, ποτέ δεν μου άρεσε το όνομά τους ούτως ή άλλως» - iefimerida.gr

Ian Anderson: «Τέρμα οι Jethro Tull, ποτέ δεν μου άρεσε το όνομά τους ούτως ή άλλως»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν μπει στο χρονοντούλαπο οι Jethro Tull, ξεκαθάρισε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Billboard, ο ιθύνων νους του θρυλικού γκρουπ, Ian Anderson.

«Για μένα, οι Jethro Tull είναι ο μακρύς κατάλογος της δισκογραφίας, το ρεπερτόριο, η μουσική» δηλώνει ο Anderson, όπως γράφει το Rocking.gr. «Αν το καλοσκεφτείς, το όλο πράγμα τελείωσε τα τελευταία δέκα χρόνια, με δύο live δίσκους και έναν στούντιο δίσκο με χριστουγεννιάτικο υλικό. Αυτές μπορούν να οριστούν ως οι τελευταίες κυκλοφορίες των Jethro Tull.»

«Πρόκειται για ένα κυρίως σώμα δουλειάς που τώρα πια είναι ιστορικό, καθώς το βάρος του εντοπίζεται στα 70s και τα 80s. Νομίζω ότι είναι όμορφο να το αφήσω έτσι, ως κληρονομιά.»

«Αν με ρωτήσεις αν έχω μετανιώσει τίποτα μετά από τόσα χρόνια καριέρας, θα σου απαντήσω ό,τι θα σου απαντούσα πριν από είκοσι χρόνια: το όνομα του συγκροτήματος. Ποτέ δεν πρόσεχα στο μάθημα της ιστορίας, συνεπώς έμαθα ότι είχαμε το όνομα ενός νεκρού τύπου αρκετές εβδομάδες μετά...»

Σχετικά με το όνομα των Jethro Tull, είναι γνωστό ότι επελέγη στην τύχη από έναν ατζέντη της μπάντας, για να κλείσει συναυλίες τους...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ian Anderson
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ