Νέα τροπή στην υπόθεση Πιστόριους: Εκανε μαθήματα υποκριτικής πριν από τη δίκη ο Ολυμπιονίκης; - iefimerida.gr

Νέα τροπή στην υπόθεση Πιστόριους: Εκανε μαθήματα υποκριτικής πριν από τη δίκη ο Ολυμπιονίκης;

Νέα τροπή στην υπόθεση Πιστόριους: Εκανε μαθήματα υποκριτικής πριν από τη δίκη ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν απίστευτο ισχυρισμό προβαίνει η δημοσιογράφος Τζίνι Αλαν, η οποία, σε άρθρο της στην εφημερίδα Sunday People, αναφέρει ότι ο Οσκαρ Πιστόριους έκανε μαθήματα υποκριτικής με διάσημο ηθοποιό λίγο καιρό πριν από τη δίκη.

Η Τζάνι γράφει ότι ο φίλος που «δασκάλεψε» τον Πιστόριους είναι γνωστός ηθοποιός στη Νότια Αφρική και οι ισχυρισμοί αυτοί επιβεβαιώνουν την μητέρα της Ρίνα Στέενκαμπ η οποία υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιονίκης «παίζει θέατρο» μέσα στο δικαστήριο.

Η Τζάνι γράφει σε δεύτερο ενικό απευθυνόμενη στον Οσκαρ Πιστόριους: «Αξιόπιστη πηγή με διαβεβαιώνει ότι πήρες μαθήματα υποκριτικής για να εμφανιστείς στο δικαστήριο. Ο δάσκαλός σου είχε μια δύσκολη αποστολή. Είσαι ο τελευταίος από μια σειρά ψεύτικων ηρώων. Οπως κι εκείνοι, έτσι κι εσύ πρόδωσες τους δικούς σου και απογοήτευσες τους θαυμαστές σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ