Νεαρός φωτογράφος με υπνοπαράλυση μετατρέπει τους εφιάλτες του σε τέχνη -Τα έργα του προκαλούν ανατριχίλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεαρός φωτογράφος με υπνοπαράλυση μετατρέπει τους εφιάλτες του σε τέχνη -Τα έργα του προκαλούν ανατριχίλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπνοπαράλυση ή «παρείσφρηση REM» είναι μια μικρή χρονική περίοδο, στα αρχικά στάδια του ύπνου (predormital) ή μετά το ξύπνημα (postdormital), κατά την οποία αδυνατούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε μυϊκή κίνηση και ομιλία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα σταδιακής, αλλά πολύ αργής κίνησης των άκρων, ματιών και του στόματος. Ο 20χρονος φωτογράφος Nicolas Bruno πάσχει από υπνοπαράλυση και έχει καταφέρει να μετατρέψει τα εφιαλτικά όνειρά του σε τέχνη.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την Daily Telegraph, παραλύει στον ύπνο του από την ηλικία των 15. Κατά τη διάρκεια της κατάστασης αυτής, βλέπει οράματα και παραισθήσεις τις οποίες μπόρεσε να αποτυπώσει με το φακό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ