Η φωτογράφιση της Lady Gaga για τον Versace ήταν ένα... ψέμα -Οι φωτογραφίες πριν και μετά το photoshop [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φωτογράφιση της Lady Gaga για τον Versace ήταν ένα... ψέμα -Οι φωτογραφίες πριν και μετά το photoshop [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή της Lady Gaga ως κεντρικό πρόσωπο για την καμπάνια του Versace για το 2014 δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς η φιλία της με τη διευθύντρια του οίκου, Ντονατέλα, είναι γνωστή. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το αποτέλεσμα της φωτογράφισης για την προώθηση της κολεξιόν, καθώς η εικόνα της εκκεντρικής τραγουδίστριας ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει.

Κάποιοι θεώρησαν ότι χωρίς τις υπερβολές σε ντύσιμο, μαλλιά και μακιγιάζ η Lady Gaga μάλλον είναι μια... απλή και όμορφη γυναίκα και ότι όλη αυτή η εικόνα της ατσούμπαλης γυναίκας που πουλάει, είναι απλά θέμα... μάρκετινγκ.

Οι φωτογραφίες, όμως, που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου έρχονται να τους διαψεύσουν. Η Lady Gaga δεν έχει καμία σχέση με την κομψή κοπέλα που απεικονίζεται στην καμπάνια του Versace. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήταν απλώς προϊόν επεξεργασίας, με το πρόγραμμα photoshop...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ