Χειροπέδες σε 6 άτομα που μετέφεραν 50 κιλά ηρωίνης με μία βάρκα -Πώς διακινούσαν ναρκωτικά από την Τουρκία [εικόνες] - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε 6 άτομα που μετέφεραν 50 κιλά ηρωίνης με μία βάρκα -Πώς διακινούσαν ναρκωτικά από την Τουρκία [εικόνες]

Χειροπέδες σε 6 άτομα που μετέφεραν 50 κιλά ηρωίνης με μία βάρκα -Πώς διακινούσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με πρωταγωνιστές έξι άτομα, τα οποία μετέφεραν ηρωίνη από την Τουρκία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έξι Βούλγαρους, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή στον Εβρο, καθώς μετέφεραν με πλαστική βάρκα 50 κιλά ηρωίνης.

Σε βάρος των έξι αλλοδαπών, ηλικίας 45, 27, 27, 24, 23 και 21 ετών έχει σχηματισθεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που περιλαμβάνει τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Έβρου για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Τουρκία στη χώρα μας και συνελήφθησαν έξι από τα μέλη της.

Χειροπέδες σε 6 άτομα που μετέφεραν 50 κιλά ηρωίνης με μία βάρκα -Πώς διακινούσαν ναρκωτικά από την Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δύο δράστες, ηλικίας 23 και 27 ετών, οι οποίοι μετέφεραν, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, μέσω του ποταμού Έβρου, τέσσερα σακίδια με ηρωίνη και τα άλλα τέσσερα μέλη της οργάνωσης, τα οποία προσήλθαν στην περιοχή, με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ναρκωτικών.

Χειροπέδες σε 6 άτομα που μετέφεραν 50 κιλά ηρωίνης με μία βάρκα -Πώς διακινούσαν ναρκωτικά από την Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 97 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 55.055 γραμμαρίων
  • 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας
  • 1 πλαστική βάρκα
  • 2 κουπιά
  • το χρηματικό ποσό των 2.510 ευρώ, των 584 λέβα Βουλγαρίας, 10 δολαρίων Αμερικής και 5 λιρών Αγγλίας
  • 8 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης και τυχόν εμπλοκή άλλων ατόμων σε αυτήν.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ