Κουτσούμπας: Σκυλάκι του καναπέ ο Τσίπρας -Οπου φυσάει ο άνεμος το Ποτάμι - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Σκυλάκι του καναπέ ο Τσίπρας -Οπου φυσάει ο άνεμος το Ποτάμι

Κουτσούμπας: Σκυλάκι του καναπέ ο Τσίπρας -Οπου φυσάει ο άνεμος το Ποτάμι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την πολιτική που ακολουθεί, αλλά και το Ποτάμι έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές μπορεί να είναι ένδειξη ανάκαμψης, αλλά συμπλήρωσε πως ο λαός δεν θα ωφεληθεί από αυτή.

Δηλώνοντας πως στον όρο «πολιτικός καιροσκοπισμός» θα έβαζε τη φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του, ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε μιλώντας στην «Καθημερινή» πως «Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την Τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την Ε.Ε. που είναι τα 2/3 της Τρόικα και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις ''λιοντάρι'' στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι ''σκυλάκι του καναπέ''».

Σχολιάζοντας το Ποτάμι, ανέφερε πως λειτουργεί συμπληρωματικά στο νέο διπολισμό, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ως «τσόντα» και συμπλήρωσε πως «θα μπορούσε να ονομάζεται ''όπου φυσάει ο άνεμος''».

Ακόμη στη συνέντευξή του ο γ.γ. του ΚΚΕ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας πως η αποπομπή Μπαλτάκου δεν απαλλάσσει.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ