Πέταξαν παπούτσι στην Χίλαρι Κλίντον -Απίστευτη η αντίδρασή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέταξαν παπούτσι στην Χίλαρι Κλίντον -Απίστευτη η αντίδρασή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη του Τζόρτζ Μπους είχε η Χίλαρι Κλίντον. Της πέταξαν παπούτσι, σύμβολο διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Las Vegas Review-Journal, μία γυναίκα εκτόξευσε ένα αντικείμενο στην πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.

Η Κλίντον απέφυγε το αντικείμενο, το οποίο εικάζεται πως ήταν ένα παπούτσι. Η ίδια πάγωσε, τραβήχτηκε, άνθρωποι σηκώθηκαν όρθιοι, θορυβημένοι από το γεγονός. Η ίδια ακούγεται στο βίντεο, με μια υστερική φωνή να προσπαθεί να αστειευτεί.

«Κάποιος εκτόξευσε κάτι εναντίον μου;» αναρωτήθηκε η Κλίντον. «Είναι κι αυτό μέρος του Cirque du Soleil;»
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε λίγο αργότερα τη διαδηλώτρια, ωστόσο ούτε οι αρχές, αλλά ούτε και ο εκπρόσωπος της Κλίντον δεν είναι σε θέση να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το περιστατικό, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Το 2008 έφαγε παπούτσι και ο Τζορτζ Μπους. Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ