Δίγαμος παπάς «κλέφτηκε» με 15χρονη αλλοδαπή στην Κόρινθο - iefimerida.gr

Δίγαμος παπάς «κλέφτηκε» με 15χρονη αλλοδαπή στην Κόρινθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 52χρονος παππάς απήγαγε μια 15χρονη αλλοδαπή και έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα οι γονείς της ανήλικης κοπέλας να την αναζητούν και να έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα και στην αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Η καταγγελία έγινε εδώ και τρεις μέρες, αφού μάταια οι δικοί της αναζητούσαν την 15χρονη χωρίς αποτέλεσμα και δεν μπορούσαν να έχουν επικοινωνία μαζί της. Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος έχει αποπεμφθεί από τη Μητρόπολη με εντολή του Μητροπολίτη για τη γενικότερη συμπεριφορά του κατά το παρελθόν, ενώ εκκρεμούν εις βάρος του και άλλες υποθέσεις...

Την ψάχνουν οι γονείς της...

Άγνωστο παραμένει πως έγινε η γνωριμία του ιερέα με την 15χρονη, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η ίδια έχει πάει εκούσια μαζί του. Πόσο εκούσια όμως, όταν πρόκειται για ένα παιδί μόλις 15 ετών; Οι γονείς της την ψάχνουν απεγνωσμένα και έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ζητώντας να γυρίσει πίσω στο σπίτι το παιδί τους.

Πρόκειται για ένα γεγονός απ΄ αυτά που σπάνια συμβαίνουν, ειδικά όταν πρόκειται για μια ανήλικη κι έναν ιερέα που υποτίθεται ότι ξέρει πολύ καλά και πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ότι κάτι τέτοιο, όχι απλά είναι παράνομο και επιλήψιμο, αλλά και ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα ο ίδιος διακήρυττε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εκκλησία...

Μητροπολίτης Κορίνθου: «Επιστήμονας απατεώνας» με πλούσιο παρελθόν

Το τελευταίο αυτό γεγονός της απαγωγής της 15χρονης πάντως, αποτελεί μάλλον την κορυφή του παγόβουνου για την ζωή και την δράση του εν λόγω ιερέα καθώς όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου το παρελθόν του 52χρονου «επιστήμονα απατεώνα» όπως τον αποκάλεσε, είναι πλούσιο σε σκοτεινές πράξεις.

Όπως δηλώνει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διονύσιος ο «ιερέας» που χειροτονήθηκε καταθέτοντας πλαστά έγγραφα στη Μητρόπολη Κορίνθου πριν δύο περίπου χρόνια, φάνηκε πως τελικά απασχολούσε την εκκλησία για περισσότερο από 20 χρόνια...

΄Εξαπάτησε και μένα όπως τόσους άλλους΄

Ο 52χρονος είχε καταφέρει να χειροτονηθεί σε πολλές μητροπόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ενώ θύμα της εξαπάτησης του, είχε πέσει τόσο ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, αλλά και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου μετά από μια σειρά ενδείξεων για την αναρμόζουσα με τη θέση του στην Εκκλησία δράση του ιερέα, ξεκίνησε τη δική του έρευνα που απέδωσε όλα τα στοιχεία για την απομπομπή του από την Μητρόπολη εδώ και μερικούς μήνες.

΄Έδωσα τα στοιχεία στον Εισαγγελέα΄

Μετά την αποκάλυψη για τα πλαστά πιστοποιητικά σπουδών τις πολλαπλές ταυτότητες και τη διγαμία (!) του 52χρονου, ο Σεβασμιότατος απέπεμψε τον «ιερέα» από την Μητρόπολη Κορίνθου και μάλιστα παρέπεμψε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα δεχόμενος μάλιστα και κριτική για αυτή του την κίνηση.

Η τελευταία πράξη του 53χρονου όμως είναι εκτός της λογικής μιας απλής εξαπάτησης καθώς πλέον «παίζει» με την ψυχή ενός έφηβου κοριτσιού. «Το άγιο πνεύμα να τον φωτίσει καθώς φοβάμαι πως θα τον βρει και η οργή του Θεού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

ΠΗΓΗ: isthmos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή Πάπας Κόρινθος δίγαμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ