Η γόβα στιλέτο που έγινε φονικό όπλο -45χρονη σκότωσε τον άνδρα της χτυπώντας τον 25 φορές με το τακούνι της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γόβα στιλέτο που έγινε φονικό όπλο -45χρονη σκότωσε τον άνδρα της χτυπώντας τον 25 φορές με το τακούνι της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μπλε γόβα στιλέτο έκανε την εμφάνισή της στο δικαστήριο του Χιούστον, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου καθηγητή πανεπιστημίου Χιούστον ,Αλφ Στέφαν Άντερσον. Ο λόγος που έκανε την... εμφάνισή του στο δικαστήρι το παπούτσι ήταν γιατί απλά αυτό ήταν το «όπλο» με τον οποίο τον σκότωσε η γυναίκα του.

Ο 59χρονος έπεσε νεκρός αφότου η 45 χρονη σύζυγός του του κατάφερε 25 τακουνιές στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Ο δικηγόρος της Ανα Τρουχίλο ισχυρίστηκε ότι ήταν σε άμυνα, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που της επιτέθηκε αρχικά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τους ενόρκους, οι οποίοι την έκριναν ένοχη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ