Κάντε διακοπές σαν τον «Νονό»: Μια ματιά στο ιδιωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο που γίνεται ξενοδοχείο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Κάντε διακοπές σαν τον «Νονό»: Μια ματιά στο ιδιωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο που γίνεται ξενοδοχείο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε ένας από τους πιο στυλάτου και όμορφους ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από το κινηματογραφικό στερέωμα. Την ίδια στιγμή ο πολυτελής τρόπος με τον οποίο είχε επιλέξει να ζει είχαν αναδείξει τον σπουδαίο Μάρλον Μπράντο σε ένα από τους μεγάλους μπον βιβερ του Χόλιγουντ.Ο ίδιος, πάντως, είχε πάντα μια περίεργη σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας και για το λόγο αυτό είχε βρει καταφύγιο σε αυτό το ειδυλλιακό νησί που βρίσκεται στον Νότιο Ειρηνικό, το οποίο είχε αγοράσει το 1966.

Σήμερα, το πανέμορφο αυτό νησί ανοίγει τις πόρτες του και καλεί τους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά το εξωτικό τοπίο και να κάνουν τις διακοπές τους στο μέρος, όπου ερωτεύθηκε ο Μάρλον Μπράντο.

Το νησί Tetiaroa βρίσκεται στην Γαλλική Πολυνησία και απέχει μόλις 48 χλμ από την πρωτεύουσα της, την Tahiti. Διαθέτει 35 πολυτελείς βίλες με ανεξάρτητες πισίνες και ιδιωτική παράλια για τον κάθε επισκέπτη. Ωστόσο, η τιμή της διανυκτέρευσης στο μαγευτικό νησί είναι αρκετά «τσιμπημένη», αφού ανέρχεται στο ποσό των 9.086 ευρώ την βραδιά.

Το ονειρικό μέρος είναι προσβάσιμο μόνο μέσω πτήσεων που εκτελούνται από ιδιωτικά αεροπλάνα και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την κουλτούρα και το φυσικό τοπίο του νησιού. Η αγάπη του Μάρλον Μπράντο για την Tetiaroa προέκυψε μέσα από την ταινία «Η ανταρσία του Μπάουντι» και αργότερα με την γυναίκα και συμπρωταγωνίστρια του Tarita Teriipia.

Η ιδέα του εξωτικού resort ανήκει στα παιδιά του και η απόφαση να ανακατασκευάσουν τις υπερπολυτελείς βίλες ήταν κάτι που σίγουρα θα λάτρευε ο διάσημος πατέρας τους. Βασικό πλεονέκτημα του resort είναι η φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή του, η οποία σκοπό έχει να προστατέψει το φυσικό κάλλος του νησιού, που τόσο λάτρευε. Το ησυχαστήριο του «Νονού» θα ανοίξει τις πύλες του στους θαυμαστές την 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ