Με κατάλευκο πρωτοσέλιδο και ένα post-it επάνω που γράφει «φίμωτρο» κυκλοφόρησε η Αυγή [εικόνα] - iefimerida.gr

Με κατάλευκο πρωτοσέλιδο και ένα post-it επάνω που γράφει «φίμωτρο» κυκλοφόρησε η Αυγή [εικόνα]

Με κατάλευκο πρωτοσέλιδο και ένα post-it επάνω που γράφει «φίμωτρο» κυκλοφόρησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα γεμάτα τίτλους και εικόνες πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, την προσοχή τραβάει το ολόλευκο πρωτοσέλιδο της Αυγής με το μικρό κίτρινο post it που γράφει «φίμωτρο». Πρέπει να σκύψεις για να διαβάσεις τις μικρές γραμμές κάτω από τον τίτλο για να καταλάβεις τι πυροτόδητησε αυτή την αντίδραση της Αυγής.

Μάλιστα, στο πάνω μέρος της σελίδας υπάρχει η σήμανση που παραπέμπει στην κατηγοριοποίηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων ανάλογα με την κατάλληλότητα του περιεχομένου για τους ανηλίκους, και γράφει «Απαραίτητη η κυβερνητική συναίνεση».

Το μικρό κίτρινο χαρτάκι εκφράζει τη διαμαρτυρία της εφημερίδας για την -όπως γράφει- επιχειρούμενη επιβολή προληπτικής λογοκρισίας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη μετά από αίτημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.

Με κατάλευκο πρωτοσέλιδο και ένα post-it επάνω που γράφει «φίμωτρο» κυκλοφόρησε η Αυγή [εικόνα]  | iefimerida.gr 0



Οπως γράφει το σημείωμα, στόχος είναι η αφαίρεση του δικαιώματος της ενημέρωσης από τον πολίτη, η αδιαφάνεια και η προστασία της εξουσίας από αποκαλύψεις σκανδάλων τύπου Μπαλτάκου.

Η αρθρογραφία στο εσωτερικό της εφημερίδας στηρίζει αυτή τη διαμαρτυρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ