Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη - iefimerida.gr

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στις μετακινήσεις τους θα αντιμετωπίσουν οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις με τα τρένα, τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ, αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο για 24 ώρες.

Πρόβλημα δεν θα υπάρξει σε Μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, αφού το προσωπικό εξακολουθεί να είναι επιστρατευμένο. Μόνο στο Μετρό, οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Επίσης λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα αυριανά βραδινά δρομολόγια των τρένων. Σημειώνεται, πάντως, πως οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους απειλούν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και τις μέρες του Πάσχα, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ