«Γ...στε τους φτωχούς!»: Μία προκλητική εκστρατεία για να μην ξεχνούν οι Βρετανοί όσους δεν έχουν να φάνε [βίντεο] - iefimerida.gr

«Γ...στε τους φτωχούς!»: Μία προκλητική εκστρατεία για να μην ξεχνούν οι Βρετανοί όσους δεν έχουν να φάνε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ταμπέλα που έχει κρεμάσει στο λαιμό του ένας άνδρας στη Βρετανία έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα των πολιτών. Και όχι άδικα, καθώς η ταμπέλα αναγράφει «Γ...στε τους φτωχούς».

Το μήνυμα που επιχειρεί να περάσει ο συγκεκριμένος άνδρας, το αντίθετο από αυτό που κρατάει με πάθος στα χέρια του. Πρόκειται για μία συγκλονιστική καμπάνια για τη φτώχεια, μέσα από την οποία η φιλανθρωπική οργάνωση The Pilion Trust επιχειρεί να υπενθυμίσει στους πολίτες πως πρέπει να σταθούν στο πλευρό όσων ανθρώπων είναι οικονομικά εξαθλιωμένοι. Ο συγκεκριμένος άνδρας που περιπλανιέται με την ταμπέλα στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου μοιράζει φυλλάδια στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Η διαφημιστική καμπάνια τελειώνει λέγοντας «Ξέρουμε ότι σας νοιάζει, αλλά αν γίνεται, να σας νοιάζει τόσο, ώστε να βάλετε το χέρι στην τσέπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία καμπάνια φτώχεια ταμπέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ