Η φτώχεια θέλει καλοπέραση: Εξαμελής οικογένεια πάει ταξίδι μαζί με το σκύλο πάνω σε ένα... δίκυκλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση: Εξαμελής οικογένεια πάει ταξίδι μαζί με το σκύλο πάνω σε ένα... δίκυκλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εξαμελής οικογένεια στην Ινδία, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι της, με το μοναδικό μεταφορικό μέσο που διέθετε, παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές της δυνατότητες της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί μόν μια μοτοσικλέτα.Μαζί με τα τέσσερα παιδιά και τον αγαπημένο τους σκύλο, η οικογένεια «καβάλησε» με άνεση το δίκυκλο και ξεκίνησε για ένα μακρινό ταξίδι, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο μαζί με το κατοικίδιο μεταφέρει και είδη ρουχισμού.

Βέβαια, ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο, αν όχι μοιραίο, ωστόσο, οι χαρούμενοι Ινδοί δείχνουν να μην πτοούνται από την οικονομική τους κατάσταση και ρισκάρουν για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Ωστόσο, παρά την άγνοια κινδύνου που έχει η πολυμελής οικογένεια, η οποία χαιρετάει με χαρά την κάμερα, το ταξίδι αναψυχής μπορεί να αποβεί μοιραιό. Παρόλα αυτά η οικονομική κατάσταση δεν φαίνεται να τους πτοεί και κάνουν πράξη το ρητό που λέει: η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Από την άλλη πλευρά, τέτοιες εικόνες δεν είναι σπάνιες στην χώρα, καθώς, είναι ελάχιστοι πραγματικά οι κάτοικοι οι οποίοι θα μπορούσαν να «αντέξουν» ένα πιο ακριβό μέσο μεταφοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ