Αυτοκτονία που σοκάρει στην Κρήτη -Σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον εαυτό της περισσότερες από 40 φορές - iefimerida.gr

Αυτοκτονία που σοκάρει στην Κρήτη -Σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον εαυτό της περισσότερες από 40 φορές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη και σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης η οποία βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα ενός σπιτιού στην περιοχή του Φραγκοκάστελου, στα Χανιά της Κρήτης.

Η απελπισμένη γυναίκα, σε κατάσταση αμόκ, κατάφερε στον εαυτό της περισσότερες από 40 μαχαιριές στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι δεκάδες μαχαιριές που εντοπίστηκαν στο σώμα της δεν στάθηκαν ικανές για να κόψουν το νήμα της ζωής της, μέχρις ότου κατάφερε το τελευταίο και καίριο πλήγμα στο λαιμό της.

Φως στην υπόθεση, σύμφωνα με το cretalive και την τοπική εφημερίδα Πατρίς, έριξε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας και συμπέρανε από τα ευρήματά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία. Μάλιστα, η ίδια φέρεται αρχικά να προσπάθησε με ένα κουζινομάχαιρο να κόψει τις φλέβες και στα δύο της χέρια, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήρε ένα δεύτερο μαχαίρι και προσπάθησε να το καρφώσει στην καρδιά της, όμως το πλήγμα που προκάλεσε ήταν επιφανειακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ