H... selfie της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Ομπάμα [εικόνα] - iefimerida.gr

H... selfie της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Ομπάμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια selfie, ειδικά όταν έχει απέναντί του τον Αμερικανό πρόεδρο που είναι ο μετρ του είδους. Στη νέα αυτο-φωτογράφηση του πλανητάρχη πρωταγωνιστούν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Πάνος Πανιαγιωτόπουλος.

Η υπουργός Τουρισμού και ο υπουργός Πολιτισμού βρέθηκαν στο Λευκό Οίκο, στην εκδήλωση προς τιμήν της εθνικής μας εορτής για την 25η Μαρτίου 1821.

Ο πλανητάρχης υπογράμμισε τη σημασία των άρρηκτων σχέσεων των δύο χωρών, το βαθύ αντίκτυπο των ελληνοαμερικανών στo αμερικανικό έθνος και ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη φράση «Ζήτω η Ελλάς!».

Το κλου της βραδιάς ωστόσο ήταν η φωτογραφία που έβγαλαν όλοι μαζί Μπαράκ Ομπάμα, Όλγα Κεφαλογιάννη και Πάνος Παναγιωτόπουλος, την οποία ανέβασε η υπουργός Τουρισμού στη σελίδα της στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ