O Μπιλ Κλίντον έχει τη λύση για την παγκόσμια ειρήνη: Μία επίσκεψη από τους εξωγήινους [βίντεο] - iefimerida.gr

O Μπιλ Κλίντον έχει τη λύση για την παγκόσμια ειρήνη: Μία επίσκεψη από τους εξωγήινους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παγκόσμια ειρήνη φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τον Μπιλ Κλίντον. Και όπως προκύπτει, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι οπαδός της άποψης πως ο κοινός εχθρός ενώνει. Για αυτό μία επίσκεψη από τους εξωγήινους στον πλανήτη θα έφερνε ειρήνη.

Σαφώς και αστειευόταν βέβαια, αλλά όταν η συζήτηση στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδινε έφτασε στα UFO, ο Κλίντον είχε μία απολαυστική απάντηση. «Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν μας επισκέπτονταν κάποια στιγμή. Απλά ελπίζω ότι δεν θα είναι όπως στην "Ημέρα ανεξαρτησίας", όπου κάνουν εισβολή», είπε αρχικά ο Αμερικανός, αλλά η τοποθέτησή του έγινε ακόμη πιο κωμική στη συνέχεια.

«Σκεφτείτε πόσοι μικρές θα φαίνονταν όλες οι διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους αν νιώθαμε απειλούμενοι από έναν εξωγήινο εισβολέα», πρόσθεσε γελώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις εξωγήινοι UFO Μπιλ Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ