Ο Παναγιώταρος χορεύει τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εχω συνομιλία με τον Βούτση» - iefimerida.gr

Ο Παναγιώταρος χορεύει τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εχω συνομιλία με τον Βούτση»

Ο Παναγιώταρος χορεύει τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εχω συνομιλία με τον Βούτση»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χρυσή Αυγή απειλεί τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ηλία Παναγιώταρο να υποστηρίζει σε τηλεοπτική εμφάνιση του πως έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση. Ωστόσο από το βήμα της Βουλής ο κ.Βούτσης ξεκαθάρισε πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές και ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αφού προσπάθησε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση εκτοξεύοντας απειλές πως έχει έξι με εφτά βίντεο -παράνομης καταγραφής- με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ και ότι θα τα ανεβάζουν κάθε φορά που η κυβέρνηση θα χτυπάει τη ΧΑ, τώρα προσπάθησε να βάλει στο κάδρο των απειλών και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ είπε πως έχει ηχογραφήσει και τον Νίκο Βούτση.

Η διάψευση Βούτση στη Βουλή

Αμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και συνομιλία με στελέχη της ΧΑ.

«Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κ.λπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους.

Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής».

Καταπέλτης για τον Μπαλτάκο

Ο Νίκος Βούτσης, τις τελευταίες ημέρες πρωτοστάτησε σε κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή το βίντεο Μπαλτάκου και δήλωσε: «Αν το υλικό του Κασιδιάρη είναι πραγματικό τότε υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα».

Ας σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει προς ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή και ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Βούτσης υποστήριζε ότι η ΝΔ μεθόδευσε να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ

Σκηνικό έντασης προκλήθηκε στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή μία δήλωση του Νίκου Βούτση πως η Κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που στερεί το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες «κλείνει το μάτι προς την άκρα Δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής» και ότι πρόκειται για «μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ